JoU weer ISO 9001 gecertificeerd

8 maart 2017

Onderzoeksbureau CIIO heeft op 6 februari 2017 het kwaliteitscertificaat ISO 9001: 2015 afgegeven op basis van een grootschalig onderzoek bij JoU in 2016.

Citaat uit het onderzoeksverslag: “JoU is een organisatie die zowel intern als extern continu aan het ontwikkelen en verbeteren is. Het kwaliteitsmanagementsysteem groeit daarin gestaag mee. De veranderingen in normeisen als gevolg van de nieuwe ISO 9001: 2015 en daarmee de Maatstaf 2016 passen goed in de huidige werkwijze van JoU; de organisatie laat zien dat zij steeds bewuster omgaat met het op voorhand identificeren van belanghebbenden, contextuele wijzigingen, kansen en risico’s. Ook de toenemende focus op leiderschap en verantwoordelijkheid van medewerkers past hierbij.”

Jongerenwerker Yves is trots op  het behalen van het kwaliteitscertificaat:
“Ik ben zeer trots op ons omdat we laten zien dat JoU kwaliteit is en geen eendagsvlieg!  Dat we onszelf zeer serieus nemen en een professionele werkhouding hebben. En dat we door externe partners serieuze professionals zijn genoemd en ook serieus en professioneel meegenomen worden op de markt en in het werkveld.”

 

Terug naar nieuwsoverzicht